Kraj sezone

Utakmicom protiv ekipe “Vojvodine”, koja je odigrana 23. maja u Novom Sadu, Vaterpolo klub “Šabac” završio je takmičarsku sezonu. Utakmica se igrala u okviru poslednjeg kola Super lige a “Vojvodina” je upisala pobedu sa rezultatom 10:7.

Plasman u okviru ovog takmičenja već je bio poznat tako da ishod ove utakmice nije promenio redosled na tabeli. Vaterpolisti “Šapca” zauzeli su odlično 4. mesto.

Pored ovog prestižnog takmičenja, protekla sezona ostaje i u znaku nastupa našeg kluba u Triglav Regionalnoj A2 ligi. Regionalnu ligu završili smo na trećem mestu. Pobedama koje smo izvojevali protiv timova “Pošk”, “Crvena Zvezda” i “Primorac”, od kojih su svi bivši prvaci Evrope, nedvosmisleno smo pokazali da možemo da pariramo svakom rivalu.

Svi rezultati koji su iza nas, u proteklih godinu dana, predstavljaju istorijske rezultate za naš klub. Šabac je zahvaljujući uspesima naših momaka postao vaterpolo hit regiona.
Jedini smo klub, kada su ekipni sportovi u pitanju, koji igra međunarodna takmičenja, na radost i zadovoljstvo domaće publike koja ima prilike da uživa u pravim sportskim spektaklima u svom gradu.

Ono što je pred našim prvotimcima u narednom periodu jeste odmor do avgusta, kada krećemo sa pripremama za novu sezonu gde ćemo ponoviti nastupe kako u okviru domaćih takmičenja tako i u Regionalnoj ligi.

Ovim putem Vaterpolo klub “Šabac” izražava duboku zahvalnost svima vama koji ste pratili naš rad, podržavali nas sve ovo vreme i navijali svim srcem iz utakmice u utakmicu!!!

Do nove sezone,

Sportski pozdrav!

Vaš Vaterpolo klub “Šabac”