ZAJEDNO ZA OTVORENI OLIMPIJSKI BAZEN U ŠAPCU!

Poštovani sugrađani,
Vaterpolo klub “Šabac”, kao savesan član zajednice, zajedno sa vama diše, živi i radi u Šapcu i za Šabac. U domenu sporta, pored toga što se trudimo da beležimo dobre rezultate kao klub i promovišemo naš grad širom regiona, mi se staramo i da svima vama i svoj deci Šapca obezbedimo što bolje uslove za bavljenje vodenim sportovima, rekreaciju i relaksaciju.


Sudeći po broju dece koji kod nas treniraju, ali i po broju posetilaca koji koriste usluge Gradskog bazena, čiji smo mi domaćin, verujemo da u tome i uspevamo.
Kako smo zajedno rasli i razvijali se u poslednje 4 godine, koliko postoji Gradski bazen, broj svih nas koji treniramo i uživamo u benefitima ovog sportskog centra se drastično uvećao.
Ukoliko deliš naše mišljenje da nam je potrebno više prostora:
– kako bi građanski termini bili duži
– kako bi leto na bazenu bilo još zabavnije
– kako bi naši klinici mogli više da treniraju i u prikladnijim terminima
– kako bismo organizovali više sportskih manifestacija
– kako bismo uključili i sve osobe osetljivih kategorija u život bazena i stvorili im uslove da kroz plivanje poboljšaju zdravalje
– kako bi naši penzioneri imali svoj kutak za relaksaciju, a njihovo životno doba dobilo novu dimenziju
– kako bi svako ko ne može na letovanje sebi užitak leta moga da obezbedi na bazenu
– kako bismo zajedno STVARALI ŠAMPIONE

POTPIŠI INICIJATIVU ZA IZGRADNJU OTVORENOG BAZENA!


Vaši potpisi podrške su preduslov da se ovaj predlog nađe na glasanju u vašoj mesnoj zajednici kada se u proceduri neposrednog izjašnjavanja građanja budete opredeljivali za to kako će se utrošiti novac od poreza prikupljen na teritoriji grada.
Inicijativu možete potpisati na info pultu bazena do kraja nedelje.

Vaš VK Šabac